Noves cançons

Deutsche   English   Español    


Love (Inclou un petit fragment del MHP Carles Puigdemont durant la roda de Premsa del 31 d’oct. 2017 a Brusseŀles)

Pots llegir la lletra en aquest link

He escrit aquest tema després de molts moments de reflexió sobre allò que ha passat i està passant a Catalunya i a Europa:

‹‹ Visc en un imaginari col·lectiu que m’ajuda a veure i viure el món d’una manera determinada. La meva llengua materna és una part important d’aquest grapat d’elements culturals que utilitzo per obrir la meva consciència i intuïció a la vida i a l’univers. Considero un atac a la dignitat, a les llibertats i drets humans, qualsevol tipus d’imposició per part d’un poble o cultura a un altre.
La gestió en l’organització de cada societat hauria de recaure un 100% en la voluntat dels pobles, per així desplegar els seus actius i estratègies socials partint de la seva particular manera de veure el món.

L’imaginari humà de la Terra trobarà el seu camí en l’univers una vegada adquirida una elevada consciència col·lectiva capaç d’harmonitzar el conjunt d’actius de tots els pobles del planeta.

Empresonar polítics per haver-se esforçat a dignificar la veu i opinió d’un poble en el seu exercici legitim d’autodeterminació és un atac a la  humanitat sencera.››

Els diners generats per la cançó Love es destinen al suport dels presos polítics catalans. 

Promise Me      disponible a iTunes

Promise Me Lletra

Aquesta cançó és biogràfica i fa referència a una trobada excepcional tot fent el Camí de Sant Jaume. Un camí durant el qual la ment s’expandeix, desapareix l’estrés del dia a dia i els cors troben conversa. La intensitat d’aquesta trobada em va fer recuperar la idea que fa temps miro d’eixamplar. La vida és un mapa, i em pregunto si ens ve donat abans d’iniciar el camí o es va dibuixant mentre el fem?


Donatius 

IBAN ES59 1465 01 20391721099161 
via PayPal a: marc_durandeau@yahoo.com