Bio

Deutsche   English   Español


ESPARREGUERA

(Vals d’Eva)

Vaig créixer a Esparreguera, un poble proper a Barcelona. Als 12 anys, l’avi va regalar el seu piano de paret a la meva germana. Aquell vespre hi dibuixava melodies que a l’endemà recordava. Així va començar tot. En un parell d’anys havia composat peces instrumentals, com el Vals d’Eva, o The Way I Am. Més endavant vaig fer servir la guitarra del mau germà per escriure cançons. Potser els meus germans han estat els culpables de la meva trajectòria musical.


peu-caminoPALMA DE MALLORCA

(Caigut del setè cel)

A 18 anys participava en el concurs de TV3 anomenat ‘Èxit’ aconseguint el primer premi com a ‘Cançó d’autor’. Més tard van arribar dos discos en català, el primer d’ells enregistrat a Palma de Mallorca al costat del productor musical Joan Bibiloni.


Amb PetraLA HABANA 

(Cuéntame)

La primera vegada que vaig sortir d’Europa va ser per a descobrir Cuba.
A l’Havana, de la mà de Heidi Igualada descobria les ‘descàrregues‘.  el directe amb Marta Camps a Morro Cabaña o els recitals amb Vicente Feliu a la Biblioteca Nacional, els moments cançons a l’estudi de Pedro Luis Ferrer o Barbarito Torres … tot plegat un regal de l’Univers. A Cuba neix el projecte de Pop llatí MADURO


BARCELONA

(Como cada noche)

Vaig desenvolupar a Barcelona amb Alberto Cabello durant gairebé dos anys diverses cançons d’aquest Pop Llatí que van despertar l’interès d’Ocean Blue Studios a Miami cedint a acceptar la invitació per seguir desenvolupant el projecte als E.U.


Marc MIAMIMIAMI

(Como cada noche)

                   Una vegada als Estats Units escrivia cançons per a les editorials de Talent Beach Music i Universal Music Publishing. Mirava de desenvolupar el meu projecte però a l’hora escrivia i composava per a d’altres.


LOS ANGELES

Vaig viure també uns anys a Califòrnia on hi desenvoluparé un concepte distant a Madurola Paneuro-Música: (expressió artística que reflecteix la diversitat lingüística i musical fruit d’un acostament natural entre els Pobles Europeus). A L.A. es gesta el projecte ELEMENTS. 


art-es-poesia-LUXEMBOURG / BARCELONA / PERPIGNAN

De tornada a Europa vaig viure a Luxemburg, Barcelona i a França. Durant aquest temps he seguit component per a TV i cinema i produint altres companys . A Barcelona he treballat i ho segueixo fent en diversos centres acadèmics i instituts oferint tallers de desenvolupament creatiu. També en un projecte acadèmic pròpi: Early Bird Academy / Cant Creatiu de Barcelona.